Квантово
Лечение

Методът нa Долорес Канън, наречен Квантово Лечение, представлява специфичен вариант на хипнотична регресия в минал живот. Акцентът и целта при него е да се стигне до пряк разговор с подсъзнанието, с „ТЯХ“ (както ги наричаше вече покойната Долорес Канън, при която имах щастието да уча).

Пътуването в минал живот се извършва по специфичен начин и с точно определена насока. Това дава нова, по-висша перспектива към настоящия живот, така сякаш го разглеждате от друго по-високо измерение.
Сесията, която провеждам точно и неотклонно по скрипта на Долорес Канън, преминава през няколко етапа – интервю, хипнотична регресия, разговор с подсъзнанието и анализ. Процесът е дълъг и изисква над 4-5 часа, но обикновено една сесия е достатъчна за няколко години, а вероятно и за цял живот.

От разговора с подсъзнанието можем да узнаем, какъв е смисълът на живота, нашата лична мисия, отговорите на важни въпроси, да поискаме напътствия, лечение на физически проблеми, „сканиране“ на тялото и т.н.

А какво е подсъзнанието?
За това са написани томове и може да се спекулира безкрайно.
Отвъд сложните дефиниции, обаче, това, с което разговаряме по време на сесията, е онази наша същност, която е чиста, честна и откровена и която знае всичко за нас и навярно за всичко останало. Някои предпочитат да я наричат Душа или Висш Аз, но Долорес беше избрала термина „подсъзнание“ и аз уважавам това. Това е нишката, основата, която свързва нашите многобройни прераждания и има силата да твори реалност, когато намерим път към нея.

Квантовото лечение на Долорес Канън е мощна техника, която ще Ви „изстреля“ с години напред в разбирането и управлението на собствената Ви съдба – нещо, което би отнело дълги борби и ходене по мъките на самопознанието. В резултат на комуникацията с подсъзнанието, Вие преставате да се „само-саботирате“ и сте в състояние да постигнете всичко, което желаете, ако сте готови да следвате пътя, предначертан от подсъзнанието по време на сесията.

Ние, практикуващите, сме посредниците, които Ви помагат да постигнете необходимото състояние, да преминете през процеса, както и плавно да излезете от него, за да продължите с обновеното си ежедневние.

За живота, делото и книгите на Долорес Канън (както и името ми в списъка на практикуващите) можете да прочетете тук.